bebu - Forside

DanskSådan!

Velkommen til min hjemmeside, her kan du læse lidt om hvad jeg tilbyder, om min uddannelse, mit arbejde, mine publikationer osv.

Jeg kan kontaktes på

bettinabuch@icloud.com

546e09b6d0f4920112014.jpg

Jeg er ansat i UC-Sjælland, på læreruddannelsen i Roskilde, hvor jeg er dansklærer og er samtidig ph.d.-stipendiat på Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik, hvor jeg arbejder med projektet "Faglig læsning og skrivning i grundskolen med særligt henblik på overgangen fra grundskole til erhvervsuddannelser"

I projektet første del analyserer jeg nogle af de literacyformer, der forekommer i udvalgte erhvervsuddannelser. I projektets andel del undersøger jeg, hvordan disse kan introduceres i danskundervisningen i grundskolen.

Jeg baserer min literacyopfattelse på en antagelse om, at literacy i en undervisningssituation kan betragtes gennem en domæneoptik, jeg har udviklet på baggrund af bl.a. Hetmar, Gee, Barton og Hamilton. I mine analyser arbejder jeg med udgangspunkt i Hallidays systemfunktionelle lingvistik, SFL. Dertil benytter jeg mig af genreteorier med udgangspunkt i Martins genreteori i kombination med et mere retorisk funderet genrebegreb.

Anden del af projektet hviler delvist på de samme teorier, men i tillæg hertil teorier om design-based research og game-based-learning.

Læs om mit forskningsprojekt på

www.dpu.dk/om/bebu

 

Find mere i menuen ude til venstre. 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 bebu

Antal besøg: 3055

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31139707565308sekunder