Eventyrslottet - Lærervejledning

                   Velkommen til Eventyrslottet.

                                  

 

Eventyrslottet er et slot, der kan bruges i undervisningen, som et evalueringsprodukt efter et længerevarende eventyr forløb.

I eventyrslottet kan eleverne bevæge sig rundt i de fem forskellige rum, hvor de skal udføre opgaverne, og til sidst i det femte rum ende ud med et færdigt produkt.

 

Målet er at eleverne skal have lært, hvad et eventyr er, og hvordan man skriver et eventyr.

 

Der er i dette lærermiddel rig mulighed for undervisningsdifferentiering og der er med valg af andre former for eventyrgenrer mulighed for at række ud til flere klassetrin. I dette tilfælde henvender vi os primært til mellemtrinnet.

 

Eventyrhuset tilbyder mange former for forskellige muligheder for læreren at undervise på, idet at materialet sørger for at eleverne både får brugt deres skrivefærdigheder, læsestrategier og sprogtilegnelse. Undervisningen giver samtidig mulighed for udvidelse af deres mediekendskab, idet at der bliver lagt op til, at smartboardet skal tages i brug, samt mulighed for brug af computere.

 

De ønskes rigtig god fornøjelse med at bruge Eventyrhuset. Vi håber at de muligheder lærermidlet ligger op til byder på en differenteret, alsidig og evaluerende undervisning.

 

Hvis De ønsker at læse den fulde lærervejledning, følg linket:

...

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 65

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64056801795959sekunder