Obligatorisk - Grafisk Designer

Jobbet som grafisk designer, er jo meget stressende til tider. Hvilket jeg tror, vil passe mig lidt halv skidt. Selv om jeg er sikker på, det nok skal gå i orden, efter lidt rutine omkring jobbet. Selve jobbet handler om hvordan man kombinere tekst, billeder og symboler til at skabe den færdige præsentation.

 

Jeg er endnu ikke klar over, hvor jeg skal arbejde fremover, og hvem jeg skal arbejde for. Jeg har heller ikke helt styr på hvilket område jeg vil uddanne mig helt indenfor. Alligevel er jeg ikke så bekymret omkring det, da jeg ved det nok skal ordne sig, i løbet af de mange år jeg har foran mig.

 

Jeg føler mine muligheder, indenfor grafisk design ganske glimrende. Da jeg altid har haft ok karakter indenfor de relevante fag. Mit faglige niveau ligger pænt, og jeg har altid virket engageret i sådanne emner og opgaver. Endnu en fordel for mig, tror jeg også er: Jeg har altid haft mulighed for at samarbejde med alle. Og har altid skab udmærkede resultater, efter hver form for gruppearbejde. Jeg er også fint i stand til at fuldføre mit arbejde under mine uddannelser.

 

Jeg har også interviewet en professionel grafisk designer. Hans svar på mine spørgsmål kan findes HER.

 

 
Panel title
Antal besøg: 3403

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,2849600315094sekunder