GUFANDPHIL'S HJEMMESIDE - Bonbon Land

Anmeldese af bonbon land.

 

Bonbon land, syntes vi er en af Danmarks bedste forlystesparker, vi anmelder parken og beskriver den.

logo.png

Bonbon land er en meget børnevenlig forlystelsespark, den er meget hyggelig, også ligger den ude på landet. Den kan også være en ikke så børnevenlig, fordi at der er mange forlystelser der er for 140 cm og over. Men til gengæld er der nogle af de 140 cm hvor man skal være 125 i følge med en voksen, det er den forlystelse der hedder Vildsvinet. I år er der kommet 4 nyheder. Den ene store nyhed der er kommet er Svend Svingarm, her får du nogle fakta fra forlystelsen:

 

Svend Svingarm er årets vildeste nyhed i BonBon-Land - ingen tvivl om at selv den modigste karrusel-rytter kan få noget at tænke over her!!

Den kæmpemæssige gynge svinger som et pendul hele 44 meter op til begge sider samtidig med at ”hjulet” hvor du sidder, roterer om sig selv imod uret !

Højeste hastighed på turen er 115 km/t – så der er samtidig fart over feltet!! Svend Svingarm bliver også BonBon-Lands absolut højeste attraktion – når du halvvejs får vendt bunden i vejret på det højeste sted i svinget er du ca. 8 meter højere oppe end Cobratårnet…

tf_44_213.jpg

 

Vildsvinet er også en af dem der er højdekrav på.

Hankatten er en lidt mere mild forlystelse af dem der er lidt  mere størrer. Cobratårnet er også meget på højdekravene.

 

Nå tilbage til nyhederne. Der er også kommet en Junglerestaurant og en Annas Mokka, også er der kommet en ny 4D biograf der hedder Bon Bio.

 

Vi gir den 6 ud af 6 stjerner

ah_stjerne_1.gifah_stjerne_1.gifah_stjerne_1.gifah_stjerne_1.gifah_stjerne_1.gifah_stjerne_1.gif

 

 


 

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 4080

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31508493423462sekunder