GUFANDPHIL'S HJEMMESIDE - Linkin Park
 

Bandet blev dannet i 1996 under navnet "Xero" med Mark Wakefield som forsanger. I 1998 forlod Mark Wakefield bandet, da han ikke ønskede den store berømmelse som var på vej. Efter nogle auditions blev Xero gjort opmærksom på Chester Bennington, som dengang lige havde forladt bandet "Grey Daze", grundet uenigheder med de andre bandmedlemmer, og band medlemmerne af Xero blev meget imponerede over Chester Bennington's evner. Bandet har udgivet fem albums: Hybrid Theory, Reanimation, Meteora, Live In Texas, Collision Course og Minutes To Midnight. Her til høre seks Fanklub CD'er: Underground Vol. 1.0, Underground Vol. 2.0, Underground Vol. 3.0, Underground Vol. 4.0 og Underground Vol. 5.0, Underground Vol. 6.0, Underground Vol. 7.0, og en enkelt EP: Hybrid Theory EP. Den 14. maj (15. maj i USA) udkom deres nyeste album Minutes To Midnight, som de har været 14 måneder om at lave. De har udtalt at dette album vil blive noget anderledes i forhold til deres to forhenværende, da de ikke ønskede en "trilogi". Men de mener også at man vil kunne høre, at det er Linkin Park.Forsangeren, Chester Bennington, er også meget kendt for hans specielle stemme, og den specielle måde han kan skrige højlydt på.

Mike Shinoda udgav i 2005 et rap/hip-hop album ved navn "The Rising Tied", under navnet"Fort Minor", som et side projekt til Linkin Park. Mike Shinoda forklare, at han havde brug for at lave, lige nøjagtigt det han kunne lide.

linkin_park.jpg

Musikken
Linkin Parks musik er en blanding af electronica (dvs. computerlyde), heavy metal og rap bedre kendt som nu-metal. I genren finder man også bands som Limp Bizkit og Breaking Benjamin. Blandingen af forsangeren Chester Benningtons og rapperen Mike Shinodas to helt unikke stemmer giver en fantastisk overensstemmelse. Et eksempel på disse computerlyde kan nemt bemærkes på deres album Reanimation, der dog er tydeligt mere præget af computerlyde end deres øvrige albums.

 

Chester Bennington
Chester Charles Bennington født d. 20 marts 1976 og voksede op Phoenix, Arizona. Chester havde en meget dårlig barndom da han blev seksuelt misbrugt af en nær familieven[1]. Ikke kun det var et pres da nogen venner også begik selvomord og en anden døde i en skatebordsulykke. Bennington har selv udtalt sig hvis had var en velsignelese ville han virkelig være velsignet.
Chesters forældre blev skilt i 1987 hvilket efterlod ham med to halv søstre og en halv bror. Chester var den yngste af dem. I en alder af 11 år boede han ved sin far som var politimand og detektiv. Hans bror intorducerede ham for bands som Loverboy, Foreigner og Rush som har haft størst musikalsk indflydelse på ham.
Chesters første instrument var et klaver. Gennem Benningtons opvoksen har han spillet i mange forskellige bands og derfor varieret meget med instrumenterne men hovedsageligt var han vokalist. Dog blev Chester aldrig et fuldkommen medlem af nogen af disse bands før han sluttede sig til Grey Daze i 1992 der spillede han så i seks år før han forlod bandet og sluttede sig til Linkin Park.

 

Mike Shinoda
Michael Kenji Shinoda (født 11. februar 1977 i Californien, USA) er en amerikansk sanger, rapper og musikproducer og derudover komponist.
Han er rapper/sanger/ keyboarder/pianist og guitarist i nü-metal-bandet, Linkin Park, men har også et hiphopsideprojekt, Fort Minor. Mike er mest kendt for at rappe og andenstemme, ikke som forsanger. Mike er halv japaner. Lige efter han var færdig med hans udannelse, fik han et job som grafisk designer. Han har tegnet mange af scenerne/tegningerne i Breaking The Habit, han har også lavet covered til Hybrid Theory. Det var Mike og Brad som startede Linkin Park. Mike har mange kælenavne Mikey, Spike, Shinizzle. Mike har en kone som hedder Anna Lovejoy, han har også en bror som hedder Jason(Mike kalder ham for Jay).

 

Brad Delson

Bradford Phillip Delson (også kendt som "Big Bad Brad") (født 1. December, 1977, Los Angeles) Han er 1.guitarist i LP

 

 

Rob Bourdon

Rob Bourdon er trommeslager i Linkin Park, og er med sine 28 år den yngste medlem. Han startede med at spiller trommer i en alder af 10 og er derfor temmelig dygtig i den kategori.

 

 

 

 

Mr. Hahn

Mr. Hahn, også kendt som Joseph Hahn er Dj i Linkin Park. Han tilføjer Special Effects til Linkin Parks sange.

Joseph Hahn er født i Glendale, d. 15. Marts 1977

 

Dave "Phoenix" Farrell

Dave Farrel var født i Plymouth, i Massachusetts, men flyttede til Mission Viejo i Californien, da han var fem år gammel.

Han spiller nu Bass og Elektrisk guitar i Linkin Park, men han kan også spille cello og violin

 

 
Panel title
Antal besøg: 3942

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41709184646606sekunder