Home4you - Hvad siger experterne

Nu er det tid til at købe.

Realkredit Nordens chefanalytiker Lars Ellehammer Hjort mener at tiden nu er moden til at sætte gang i bolighandlen igen.

Nu er det nye regeringsgrundlag kommet på plads, det betyder også luft på boligmarkedet. Den sidste tid har boligmarkedet været sat helt i bero. Køberne har været tilbageholdende med at sætte den endelige underskrift. Mange har afventet for at vide hvordan situation ville se ud efter folketingsvalget. Det har været afgørende hvilke partier der ville komme til magten.

 

Ingen boligpakke foreløbig. Den nye regering har valgt i første omgang at droppe planerne om ekstra hjælp til boligkøberne. Dette har været en skuffelse for mange, men trods denne skuffelse er betingelserne for at handle boliger bestemt ikke blevet dårligere end tidligere.

 

Renten har aldrig været så attraktiv som nu. På grund af nye problemer i den globale økonomi er renten blevet fastfrosset på et historisk lavt niveau. Det har aldrig været så billigt at låne penge som det er nu. Selv om man vælger et fastforrentet lån hvor rentesatsen er en anelse højere end ved de variabelt forrentede lån, så kan man komme helt ned på en rente på 3- 4 % over de næste 30 år.

 

Lige nu er markedet helt perfekt for førstegangskøbere. Købere som ikke har en bolig de skal sælge inden de kan købe en ny har helt perfekte betingelser i disse år. Det enorme udbud af boliger presserpriserne helt i bund. Samtidig er renten rekord lav hvilket giver nogle gunstige lånebetingelser. Derfor er det nu muligt at finde sit drømmehus til en rimmelig pris uden at skulle kæmpe en hård kamp for at kunne afbetale sine lån. 

 

 
Panel title

© 2018 home4you

Antal besøg: 116

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45442891120911sekunder