Home4you - Nyhedsbreve

Casper Christensen køber sin drømmebolig hos Home4you

 

Mange kendisser har med tiden købt deres bolig hos Home4you, og nu har skuespiller og stand-up komiker Casper Christensen også fundet lykken. Han fortæller her i et interview sammen med hans kone Iben Hjejle, hvordan de fandt frem til netop den bolig og hvad de synes om ejendomsmægleren Home4you.

 
Af Charlotte Nielsen
 
Midt i centrum i Hellerup har Casper Christensen og hans kone Iben Hjejle tilpasset sig en ny tilværelse fra bunden af. Parret fandt sammen igen efter et brud i 2004 og ville ud fra det og skabe et nyt liv fra bunden. Det kunne Home4you klare. I deres nu 200 kvadratmeter hus har de sammen med deres ene søn snart boet i 2 måneder, og det lyser allerede ud fra dem, at de tydeligvis er tilfredse med valget.

 

- Hvordan endte I med at finde en bolig hos Home4you?

 

Casper: Det startede med at vi var meget åbne og kiggede rundt på flere ejendomsmæglere. Vi fandt da også nogle andre boliger hos Danbolig og Home, men på trods af det, endte vi alligevel hos Home4you. Vi havde ikke hørt så meget om dem, og sprang derfor ud i det og det vidste sig at være et ganske fornuftigt valg.

 

Hvordan vil I beskrive servicen I fik fra Home4you, da I satte jer for at finde en bolig hos dem?

 

Iben: De var meget lyttende til hvilke krav og tanker vi havde til vores drømmebolig. Efter godt 2 dage bliver vi ringet op og de siger at de har 5 gode alternativer til os. Så vi starter jagten på de 5 fremvisninger og allerede på den anden fremvisning har vi bestemt os. Det skulle være den. Alt i alt en hurtig proces og servicen har været der hele vejen igennem.

 

Casper og Iben har allerede på nuværende tidspunkt planer om at lave en mini legeplads for deres søn, Peter, på 3 år ude i deres 3000 km2 have.

 

 

Interview

Med Lina Rafn

Fra vilde sceneshows og lårkorte outfits til babygylp og familie idyl i skønne Kalundborg. 

 

”Jeg havde aldrig troet, at jeg

skulle blive en fredsfyldt husmor

i provinsen. Men her sidder jeg”

Ordene kommer fra en stort

smilende Lina Rafn med lille

Karmen på armene.

 

Home4you møder

 

Lina i hende og familiens

 

nyindkøbte villa i Kalundborg.

 

Den lille familie består af Lina, Kasper Pertho og deres nyfødte datter, Karmen. Home4you har hjulpet den lille nybagte familie med at finde det hus i Kalundborg, der imødekom deres forventninger og behov.

 

Hvorfor lige Kalundborg?

 

Da spørgsmålet falder, hvorfor valget faldt på den lille provinsby, Kalundborg, er begejstringen i Linas ansigt ikke til at overse.

 

Kalundborg er en yderst charmerende by. Byen har alt, hvad en nybagt familie som vores behøver. Efter Karmen kom til verden, har vi ledt efter et hus i fredsfyldte omgivelser - væk fra storbyens stress og jag. Vi faldt for byen ved første øjekast. Kærlighed ved første blik. Der er en masse natur, fredeligt, en sød lille gågade og en håndsfuld af fremtidige muligheder for Karmen”.

 

Samarbejdspartner:

 

Men vi kunne ikke have gjort det alene. Vi havde ikke fundet huset uden Home4you hjælp. De har hjulpet os med at finde huset fra vores drømme. I søgningsperioden var

 

Home4you ikke kun vores mæglere. De var vores rådgivere og bedstevenner”. 

 
Panel title

© 2018 home4you

Antal besøg: 118

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,6837980747223sekunder