Home4you - Personaleinformation

Maria Aagot Møller

Har været økonomichef i virksomheden i 5 år. Maria er oprindeligt fra Jylland, men flyttede til Holbæk for 6 ½ år siden. Personligt er Maria en udadvendt, glad og smilende person. I sin fritid bruger hun meget tid på at dyrke fitness.

 

Cecilie Koksby Hass

Er ungarbejder i virksomheden. Hun er en glad og livlig pige, som udfører sit arbejde med et smil. Cecilie gør rent 1 gang om ugen og uddeler reklamer for virksomheden 2 gange om ugen. I sin fritid går hun meget op i at dyrke sport og er meget sammen med hendes veninder, samt går i skole.

 

Charlotte Nielsen er journalist

Tidligere har hun arbejdet på Tv2 News, samt boet I København. For 2 måneder siden flyttede Charlotte til Kalundborg og søgte en stilling, som journalist hos os – Vi tog i mod hende med stor glæde. I sin fritid bruger Charlotte pt. sin tid på at bygge hus.

 

Camilla Søholt

Er coach i virksomheden og sørger for at alle har det godt sammen. Camilla er altid glad og i hendes fritid dyrker hun fitness. Hun er bosat i Snertinge, men vil gerne flytte tættere på virksomheden. Camilla er en af de yngste medarbejdere i virksomheden med hendes kun 22 år. Camilla er vant til spas og løjer, da hun tidligere har medvirket i TV-programmet Sommer i Sunny Beach.

 

Salim Abdalla Abdulmalik

Er kok i virksomhedens kantine. Han har været udlært kok i snart 6 år og er rigtig dygtig i sit fag. Til daglig bor Salim i lokalområdet med hans kone Barbara.

 

Danny Jakobsen

Er ejendomsmægler i virksomheden, men går snart på pension. Vi er meget kede af at skulle af med Danny, da han er en rigtig dygtig medarbejder.

 

Maria Blauenfeldt

Er ejendomsmægler i virksomheden. Hun er oprindeligt fra Odense, men flyttede til Sjælland i 2001. Maria har arbejdet indenfor faget i mange år og er derfor også rigtig dygtig. Med hendes blot 29 år, har hun en spændende fremtid foran sig.

 

Frederik Erck Larsen

Er med sine 76 år virksomhedens ejer. Hans søn Peter Christian Jensen arbejder også i virksomheden, som administrerende direktør.

 

Peter Christian Jensen

Hr. Jensen er administrerende direktør af virksomheden. Peter er 46 år, gift med Simone, og sammen har de tre børn. Som administrerende direktør for virksomheden går Peter meget op i at hans ansatte har det godt, så de kan yde en optimal service til kunderne. Peter bor i Hellerup, men nyder at tage på ferie i hans sommerhus i Skagen.

 

Lasse Jespersgaard Hansen

Lasse er underdirektør i virksomheden, 45 år, og kan beskrives som Peters højre hånd. Lasse har som spidskompetence at han er utrolig engageret, og når næsten altid det han går efter. Personligt er Lasse bosat i Malmö, hvor han bor sammen med sin svenske forlovede, Lisa.Cecilie Jerichow Larsen

Cecilie er Peters personlige assistent, og sekretær. Cecilie er 27 år, og har arbejdet som Peters sekretær fra virksomhedens begyndelse. Cecilie er meget flittig, og styrer alle Peters møder, og hans arbejdsdag generelt. Personligt er Cecilie bosat i Ruds Vedby, med sin kæreste, bodybuilderen, Kasper Forman.


Mads Rune Nielsen

Mads er 29 år, og arbejder som pedel for virksomheden. Mads har tidligere erfaring med faget, men har været arbejdsløs de sidste fire år, da han i 2005 vandt 750.000 kroner, på en lottokupon. Han brugte pengene på en jordomrejse, men flyttede hjem sidste år, hvor han bosatte sig i Kalundborg, med sin slovakiske kone, Irina.

 

Sarah Berthelsen 

Sarah er en nydelig kvinde, på 34 år. Sarah er ansat som ejendomsmægler for virksomheden, hvor hun har arbejdet i 3 år. Sarah er bosat i Kalundborg, hvor hun bor sammen med sin jævnaldrende kæreste, Torsten. Sarah har tidligere erfaring hos en konkurrerende ejendomsmægler, og har erfaring med jobbet, hvor hun er god til at håndtere pres fra kunderne.Julie Krogh Pedersen

Julie Krogh Pedersen er 38 år, og arbejder som ejendomsmægler for virksomheden. Julie har tidligere arbejdet som tjener, samt stewardesse. Men, valgte at gå i en anden retning og uddanne sig som mægler.
Personligt er Julie bosat i Jerslev, hvor hun bor sammen med sin mand, Rasmus, og de 7 børn sammen, som hendes fritid går med.

 

Kasper Nielsen
Kasper er en af virksomhedens ''grand old men'', Kasper er 59 år gammel og har arbejdet indenfor ejendomsfaget i flere årtier. Kasper er kendt for hans ''købmands gen'' og ved hjælp af dette har han nemt ved at finde den pris han ønsker, og manipulere med kunderne. Privat bor Kasper i en gård ejendom, på Røsnæs, sammen med hans kone, Frida.

 

Nikolaj Ottosen

Nicolaj er en af virksomhedens unge mænd, men af hans alder utrolig dygtig og rutineret, Nicolaj er 25 år gammel. Trods hans unge alder er Nicolaj en af virksomhedens bedste mæglere, hvis man ser på tallene.
Privat bor Nicolaj i en lejlighed i centrum af byen, hvor han bor med hans forlovede.

 

Louisa Nielsen

Louisa er 30 år, og arbejder som webdesigner for virksomheden. Louisa har arbejdet i virksomheden i 4 år. Inden hun kom til home4you, arbejdede Louisa som webdesigner for ekstrabladet. Louisa er kendt for sit overblik, og er god til at arbejde under pres. Louisa er uddannet i London, og må siges allerede at være rutineret indenfor faget. Privat bor Louisa sammen med sin kæreste, Mathilde.Roman Mgojan

Roman er 44 år, og arbejder som ejendomsmægler for virksomheden. Roman har en farverig personlighed, og er god til at snakke med kunderne.
Tidligere har Roman været et stort ejendomsmæglernavn i Spanien, men rundet hjemve, vendte Roman hjem for et par år siden, for at arbejde i sin hjemby, for dette spændende projekt. Roman bor sammen med sin kone, Barbara.Sarah Rasmussen
Sarah arbejder som ejendomsmægler for virksomheden, Sarah er 38 år, og er uddannet sælger. Sarah er utrolig dygtig indenfor sit fag, og formår at få det ypperste ud af sine muligheder. Privat er Sarah gift og har 4 børn.

 

 
Panel title

© 2018 home4you

Antal besøg: 119

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,99615621566772sekunder