Hverdag I Trivsel - Ask the people

“Hvem skal holde styr på jeres regnskab?”

”Er det nok at lederen synes det er en god idé, hvad med medarbejderne?”

”Der er stor risiko for at medarbejderen vil mene at hans fritidsliv ikke kommer arbejdsgiver ved og at han har ret til at gøre som han vil når han har fri.”

”Hvorfor er det en ergoterapeut der skal på banen? Verden er fyldt med coach det ene og coach det andet, hvor er det I gør en forskel i forhold til de andre tilbud der findes?

”Hvad med tavshedspligt, når I afholder workshops, - kan man regne med, at det man siger, ikke kommer videre? Og skal lederen deltage på lige fod med medarbejderne?”

”Lidt info om hvad virksomheden skal investere kunne også ønskes - herunder ledelsesinvolvering, HR afdeling, medarbejders arbejdstid, lokaler m.v. Altså således ledelsen fra starten har et overblik over hvilke ressourcer de skal sætte af - og sætte det i forhold til hvad de kan få ud af det.

”I burde nok også skrive mere præcist hvordan man kan opnå en direkte besparelse på bundlinien, hvilket er det de fleste virksomheder tænker mest på?


”De fleste virksomheder er økonomisk hårdt trængte, hvilket betyder at "investeringer" i sådanne tilbud, som I kommer med, vil blive prioriteret meget lavt, omend ikke engang overvejet. Derfor er det igen vigtigt, at det for virksomheden, er helt klart og tydeligt hvad der kan opnås gennem denne indsats.

”Det er klart at hvis en medarbejder har det godt i sin fritid, så har han/hun det for det meste også godt på jobbet, men disse eksempler I giver, er mest rettet mod trivsel i fritiden, sådan som jeg forstår det. Der ville det nok være smart at rette fokus yderligere mod trivsel på arbejdspladsen”.

 
Panel title
Antal besøg: 66

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52117204666138sekunder