Immigrér til Australien - Visa & immigration

Kilde: http://www.denmark.embassy.gov.au/cpgndansk/Visas_and_Migration.html

 

Den Australske Ambassade i København behandler ikke ansøgninger om visum eller statsborgerskab, og kan derfor heller ikke rådgive i disse områder.

 

Yderligere information kan fås ved at kontakte Europe Service Centre, der er et flersproget kontaktcenter i London, der giver information og råd. Centeret udleverer også ansøgningsskemaer til australske visa og australsk statsborgerskab.

Telefonnummer:

+44 20 7856 1563

Telefontider:

Kl. 9.00 til 16.00 (London-tid), mandag til fredag (undtagen britiske og visse andre officielle fridage)

E-mail:
Australian Immigration Email Enquiry Form Europe Service Centre
http://www.immi.gov.au/contacts/forms/europe/

 

Visum til Australien for EU pasholdere behandles primært elektronisk på eVisa online-tjenesten, eller på Onshore Processing Centres via Den Australske Ambassade i Berlin.

Den Australske Ambassade i Berlin (vedr. behandling af ansøgning i Berlin) 

www.immi.gov.au (for information vedr. alle typer visum og statsborgerskab). Ansøg online her: http://www.immi.gov.au/e_visa/.

  På Visa Wizard (http://www.immi.gov.au/visawizard/) er det muligt at finde frem til det type visum, du skal have.

 Helbredsundersøgelser

I forbindelse med de fleste visumansøgninger (kun i enkelte tilfælde med eVisitor) skal ansøgeren gennemgå en helbredsundersøgelse. Undersøgelsen skal foretages af en af de læger, der er godkendt af de australske immigrationsmyndigheder. Se de godkendte læger her: http://www.immi.gov.au/contacts/panel-doctors/

The Australian Department for Immigration and Citizenship har yderligere information om gebyrer, helbredskrav og andre spørgsmål, ansøgere ofte stiller.

Statsborgerskab

Statsborgerskab ved herkomst (Citizenship by Descent) skal per 1. oktober 2009 søges om i London. Her kan I læse mere om proceduren her: http://www.uk.embassy.gov.au/lhlh/citz_europe.html

Alle andre ansøgninger om statsborgerskab skal sendes til Berlin og kan kun ansøges via en papiransøgning – ikke elektronisk. 


Du kan læse mere på www.citizenship.gov.au om at erhverve, miste, og genetablere australsk statsborgerskab. 

 

Australsk ambassade DK: http://www.denmark.embassy.gov.au/cpgndansk/home.html

 
Panel title
Antal besøg: 52

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30058193206787sekunder