Jovicabelcic - Ansøgning

Hvorfor IT-Supporter?

Jeg har været interesseret i hardware og software så længe jeg kan huske. Interessen kom fra min fætter, som nu er IT-konsulent. Da jeg var lille fik jeg nemlig ofte lov til at eksperimentere med hans Commodore 64 og hans andre computere. Dog endte alle mine eksperimeter ikke altid til min fætters fulde tilfredshed, men på den måde lærte jeg at installere software som spil, styresystemer, drivere osv.

 

Kompetencer:

Det er begrænset, hvor meget erhvervserfaring og uddannelse jeg som 17 årig kan have, men indenfor mit fag, så vil jeg sige at min fortid samt interesse for faget har givet mig en del viden og erfaring indenfor IT. Jeg kan blandt andet finde ud af at samle computere og udskifte hardware, sætte netværk op, installere styresystemer som Win XP, Win98, Win95, Win2000, Vista og har også en del viden med disse styresystemer, men mest med Win XP for det har jeg brugt i mange år. Jeg kan også installere Firewalls, antivirus osv. Desuden er jeg rigtig god til engelsk, herunder også god til at læse manualer! Derudover har jeg også lidt erfaring i problemløsning ud fra manualer, – og selvfølgelig kreativ tænkning.

Skole informationer:

Jeg var færdig med grundforløbet den 1 Maj 2011. Har søgt siden der, og har ikke kunne finde et sted endnu. Jeg skal så på skole i nogle perioder når jeg har fundet mig en virksomhed, mener det er 2 x 10 uger pr. år og uddannelsen varer 2,5 år.

 

Hvorfor skal I vælge mig?

I skal vælge mig, fordi jeg er seriøs omkring min skole og fordi jeg laver mine ting. Jeg er en glad og hjælpsom person, og jeg gør hvad der bliver sagt uden tøven. Jeg møder til tiden, hver dag og jeg er ansvarsfuld.
I skal vælge mig fordi jeg er meget ivrig efter at få ny viden indenfor IT, og jeg er ikke bleg for at søge informationer eller lære nye ting af andre eller fra Internettet.
I skal vælge mig fordi jeg brænder for problemløsning – jeg kan rigtigt godt lide at hjælpe folk med deres IT problemer, og det er fedt når min viden kan hjælpe andre.
Men mest af alt, så skal I vælge mig fordi jeg virkelig brænder for at være IT-Supporter!

 

Med venlig hilsen

Jovica Belcic

 
 
Panel title

© 2018 jovicabelcic

Antal besøg: 41

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47995114326477sekunder