Blå Bog - Blåbog for Emil
Date:Sun January 8th at 5:35 pm

From:
Esben

Website: Home
Message:
Vi kan jo alle samme være nærige engang i mellem. Det gik dog lidt over gevind da Emil og Rune købte en øl hver på Hugos. Jeg havde ikke lige lyst eller penge til at betale 45 kr. for en øl på Hugos, så jeg stod over. Lige så snart Eil havde smagt øllen, havde han ikke lyst til den alligevel. Hvorefter jeg siger at jeg da gerne vil drikke den. Det mener han dog ikke kan komme på tale, da jeg havde udtalt mig om, at det var en dum idé at købe de dyre øl. Rune giver mig ret i, at det var en dum idé, men Emil vil ikke rykke sig. Der kommer rimelig dårlig stemning, og Emil ender med, at tvinge øllen ned alligevel. Han må havde været rimelig fuld, for næste dag indrømmer han også, at det var lidt af et fail.
Date:Fri January 6th at 6:26 pm

From:
Rune

Message:
Bud på tre ting til den øde ø: Guitar, spillet 'Skyrim' og uden tvivl et bordfodboldbord.
Date:Fri January 6th at 5:46 pm

From:
Mortanus og Rune

Website: Home
Message:
Bobs bommerter findes i utallige mængder og er af alle varianter. De går fra pinlige og grove ting overfor lærere til blod på barer og pis på gulv. I følgende afsnit vil de værste kort beskrives: 1. Hugo failet: Bob var med sin søster og Esben på Hugos i køge, bob drak meget tæt og lavede følgende fails: 1a: Bob blev "dared" til at få en 70 årig pensionist ved navn Veras nummer. Bob tog udfordringen op, det lykkes ham dog ikke, men han fandt da ud af at hun boede i Karlslunde, og pensionist, det eneste han fik ud af aftenen, var et sensuelt kram. 1b: Efter nederlaget med Vera, prøvede Bob i stedet at score hans søsters veninde. Han var overbevist om at det gik smadder godt, men hun sad og morende sig over ham. 1c: Under Bobs andet scorings forsøg på hans søsters veninde, lykkes det ham spontant at banke hoved ned i et glas og flække øjenbrynet. 1d: Et flækket øjenbryn var dog ikke nok til at stoppe Bobs scorings forsøg, og han prøvede fortsat at score søsterens veninde med blod løbende ned af hele ansigtet. 1e: I løbet af aftenen skal Bob på toilettet, i sin iver står han og banker løs på døren, uheldigvis befinder der sig en stor "rockertype" på den anden side af døren som bliver rimlig hidsig. 1f: Aftenen på Hugos ender med at flokken bliver smidt ud med beskeden at de "ikke skal komme tilbage" 1g: Samme nat drømmer Bob at han skal på toilettet, og vågner efterfølgende op til en pøl uidentificerbar væske som hans guitar lå i. Bobs egen bedste forklaring er at han har sat sig på sin forstærker os pisset på sit gulv, og efterfølgende kastet rundt med sin guitar 2. Bob og Kim kyssede til en gymnasiefest, til deres store fortryden efterfølgende. 3. Bob var i 2010 meget indstillet på at skulle på Roskilde festivallen, hans eneste problem var at han manglede en camp. Hans veninde tilbød ham at bo i hendes camp med 24 andre piger, og ingen drenge. Bob var vildt frisk på den idéen, men det var hans mor ikke, pga. hans uansvarlige druk vaner. 4. Til Bob, Rune, Esben og Mikkels 4x17 års fødselsdag, gav Bob, Kim en lap dance. 5. Efter en svær fysik prøve går Bob, Rune og Morten ud mod cykel skuret, som den eneste har Bob ikke opdaget at Ole går lige bag os, Bob vælger så meget højlydt at sige: "Spørgsmålene var bare MEGA LORT!". Han opdager det hurtigt på vores andres stilhed og går meget hurtigt væk var scenen! Vi mener at der stadig er flere nævne værdige, men nu bliver vi nød til at tage en pause!
Date:Thu January 5th at 1:24 pm

From:
Mortimus

Website: Home
Message:
Kælenavne: Buttbob, Bob, boborino, Bobimon, kong klam bommerter: Vera, og mange, mange mange flere jeg ikke kan huske her og nu!


Write in 'Blåbog for Emil':

 
Panel title

© 2018 kg3c

Antal besøg: 143

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4836208820343sekunder