KollektLivet - Hverdagen

ANSVARSOMRÅDER

For at huset skal fungere så optimalt som muligt har vi inddelt det praktiske arbejde i 7 arbejdsområder. Dette fungerer som turnus, som forløber i 1 måned af gangen, og som betyder du altså ikke til tid og evighed skal gøre rent på toiletterne.

ARBEJDSDAGE

De lidt større ting, oliering af stuens gulv, male tørrestativet i haven, havearbejde etc. dem klarer vi på vores arbejdsdage. Vi har sådan en ca. hver 3 måned. enten en lørdag eller søndag. 

HUSMØDER

En gang om måneden holder vi husmøde. Det varer typisk et par timer og alt kan diskuteres her lige fra nyanskaffelser, ordenen i køkkenet, vores madindkøb etc. Kort sagt den slags ting som dukker op, når 9 mennesker bor sammen, og som alle skal have mulighed for at ytre sig omkring.

MAD

vi betaler 1500 kr. om måneden til mad og så er alt mad i køkkenet fælles. Vi har en madordning, hvor vi pt laver mad 4 gange hver om måneden, dvs. der er aftensmad 28 dage på en måned. Vi har et tilmeldingssystem så man kan se hvor mange man skal lave mad til på ens dag og vi er fælles om oprydningen bagefter.

SOCIALKONTO

Hver måned går 100 kr af huslejen til en socialkonto, hvilket betyder vi et par gange om året går "i byen" og laver.....? God mad har været inkluderet flere gange. Hyggeligt!

FØDSELSDAGSTRADITION

Har vi også... Så på din fødselsdag bliver du vækket af husets øvrige beboere med morgensang og kan stå op til et veldækket morgenbord. 20 kr. af den månedlige husleje går til en gavekasse.

 
Panel title

© 2018 kollektlivet

Antal besøg: 616

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4030590057373sekunder