Den strukturerede hverdag - Forside

Formål for denne side

 

Vi ønsker med denne hjemmeside, at klargøre hvor vigtigt brugen af smartbords i arbejdet med mennesker med autisme er. Dette gør vi både gennem relevant teori, men også gennem vores forskellige billedbøger.

 

De forskellige billedbøger giver nogle bud på, hvordan man kan selvstændiggøre borgerne på forskellige niveauer, da der jo findes forskellige grader af autisme. 

 

I vores teori klarlægger vi blandt andet, hvordan billedkommunikation kan gøre en forskel i mennesker med autisme`s liv samt fremme deres selvstændighed. Yderligere kommer vi ind på arbejdsmetoden TEACCH,  som omhandler, hvor vigtigt det er, for borgerne, med en struktureret hverdag. Vi ønsker at skabe inspiration til institutionerne.

 

Samtidig ønsker vi at institutionerne får muligheden for at sparre med hinanden ved at dele gode billeder og debatere forskellige udfordringer i dagligdagens arbejde på institutionerne.

 

 

 

Mennesker med autisme er også selvtænkende og udviklende individer.

 

4decb2d8d1dd006062011.jpg

Overstående billede, mener vi er forældet og vi ønsker at skabe inspiration til at kunne benytte sig af den digitale tidsalder og derigennem udvikle sine piktogrammer på institutionerne.

 

 

 

 


 
 
Panel title

© 2018 piktogrammer

Antal besøg: 249

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54566407203674sekunder
Billeder til fri afbenyttelse
Inspiration til institutioner. Billeder til fri afbenyttelse