Dyrelivet - En beskrivelse af mine egne hunde
Hej med jer, der ude -jeg hedder Samson, og jeg er en meget kælen hund, og jeg er højt elskede af mine ejer. Jeg er blevet beskrevet her på hjemmesiden, før- under hunde siden.. Mit liv har været dejligt, men jeg døde så sidste år i december, så jeg lever dsv. ikke mere, og det er mine ejere meget kede af- især Søs som laver denne side for mig. Dengang jeg levede holdt jeg meget af mine legetøj,som sikkert er givet videre til en ny hund, som vi fik mens jeg stadig var der. Inden jeg  døde, nåede jeg at blive 12,5 år- og det syntes mine ejere, var super godt- at jeg nåede at blive så gammel, for 12 år er i menneske livet- og det vil sige 77 år i hundeliv. Jeg vil helst ikke skrive om hvordan jeg døde, for det var nemlig en beslutning mine ejere tog.. !! Da jeg varen ung hund, ikke rat gammel- gik min mor hjemme, men hun var dagplager, og en masse små børn, jeg kunne godt finde på at tage børenes legetøj og jeg kunne især godt lide deres sutter, dem tog jeg mange gange fra dem. 

Hejsa med jer også, mit navn er Butler og jeg kom til denne familie sidste år, jeg er lige blevet 1 år, og der er meget gang i mig, så mine ejere går tur med mig så tit, som det nu er muligt for dem, jeg kom til familien kort tid inden vi mistede dejlige Samson, men jeg drillede måske også ham meget til sidst. Da vi mistede ham Samson, blev jeg også trist, og følte mig helt alene.  Især når alle menneskerne (Søs, Henny,Bent) tog af sted, ud af døren, så jeg kedet mig meget, når jeg var alene. Så jeg lødlage væge, gulv osv.  
I starten var jeg ikke så propolær i familien, men også fordi jeg ikke viste så mange ting på det tidspunkt. En af dem jeg holder meget af, som også leger med mig til daglig, er Søs som jeg skulle gå til hunde træning med :D. 

Det var en hel masse fra mine hunde, der kommer måske mere på, senere hen. smiley.gif
 
Panel title

© 2017 soes

Antal besøg: 2012

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29854893684387sekunder
Seneste Nyheder
Hunde træning - mig og min hund