TWENTY4SEVEN - Forside

Gallafest

4ebb9c8b3d48710112011.jpg

Dette års Gallafest på Kalundborg Handelsskole ligger op til en traditionsfyldt aften, med lækker mad, liveband, lotteri og selvfølgelig de frække CULT-piger, der hele aftenen langer kolde øl over baren.

Fredag den 18. november 2011 sparkes dette års gallafest godt og grundig i gang. I modsætning til sidste års gallafest, hiver denne aften fat i de gamle traditioner, og der bliver ikke sparet på noget denne aften. Ved ankomst bliver du modtaget med en lækker cocktail, og der er mulighed for at få taget et billede i ægte gallastil ved pressevæggen.  Afgangseleverne har dette år også mulighed for at medbringe forældre, og Tømmeruphallens catering firma sørger for en lækker 2-retters menu, så bunden er lagt inden de frække CULT-piger langer kolde fadøl over baren. Inden CULT-pigerne kommer og sætter gang i festlighederne, er der underholdning bestående af lotteri med masssevis af gaver, som arrangørene har fået fra forskellige sponsere. Herefter kommer bandet ”A Celebration” og spiller op til dans. En aften i ægte gallastil er i vente.

Skrevet af Christina Diget

 

Uddannelse er vejen til det sunde liv!

Alle valg vi tager i livet hænger sammen, både de gode og de dårlige.

Dine forældre fortæller dig det garanteret ofte; ”Du er nød til at få dig en uddannelse hvis du skal klare dig her i livet”. Men måske har din far ret!

Kalundborg Kommune ligger helt i bunden når det kommer til uddannelser. Hvis man måler karaktergennemsnittet i de 98 kommuner ligger Kalundborg nummer 96 på listen. Samtidig er Kalundborg den mest overvægtige kommune i landet. Kan det mon være således at der er en sammenhæng mellem de to ting? Hænger indkomst forhold sammen med overvægt?

Familie 1:

Familien med de veluddannede forældre og den gode indkomst har mere overskud til at leve sundt. Børnene får en sund og lækker madpakke med hverdag, fordi forældrene ved hvor vigtig kosten er for indlæringen. De har råd til at deres bør kan dyrke forskellige aktiviteter i fritiden og de har råd til selv at pleje deres egen krop fx i motionscenteret. Derudover er forældrene i stand til at hjælpe deres børn med lektierne. I denne familie er der råd til spændende rejser, som udvider børnenes horisont og gør dem klogere på verden.

Familie 2:

Mens de mindre bemidlede familier ikke har det samme overskud. Der er ikke det samme overskud til at tilberede sund og varieret kost, både børn og voksne udvikler usunde spisevaner og sandsynligheden for at både mor, far og børn er overvægtige er stor. Der er ikke altid råd til at hverken børn eller forældre kan dyrke aktiviteter i fritiden og når det om aftenen bliver tid til lektier har forældre ikke viden nok til at kunne give børnene hjælp med lektierne. I denne familie er det ikke sikkert der bliver råd til ferie, og et rejsemål i udlandet er i hvert fald udelukket.

Hvilken af disse familier ønsker du at være en del af?? Du kan helt selv vælge Familie 1 eller Familie 2?

 
Panel title

© 2018 twenty4seven

Antal besøg: 104

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3626070022583sekunder