TWENTY4SEVEN - GOSSIP

4ebc056a3bb7410112011.jpg4ebc057c78df810112011.jpg

Et liv som tøffelhelt...

Mange unge i dag aflyser aftaler med deres venner, for at være sammen med kæresten og får dermed tildelt sig titlen ”Tøffelhelt”.

Som eksempel kan nævnes håndboldspilleren Martin Kjølbye Sørensen, som går på 3. år HTX på EUC Nordvestsjælland Kalundborg. Martin er en gut, som har en stor kærlighed til sin kæreste, det må man erkende. Han har været sammen med hende i over 2 år, i medgang og modgang. Sidste skoleår, gik hans kæreste på en efterskole, hvilket gjorde det svært for de to at ses – skulle man tro. Men Martins kærlighed til kæresten gjorde, at han hver weekend kunne rydde sit skema, droppe planer og byture med drengene, for at besøge kæresten – det må siges at være kærlighed, men hvor blev drengene af? Martin går, som tidligere nævnt, på HTX på 3. år, og har derfor en masse lektier at se til i hverdagen. Ydermere spiller han håndbold, når der bare er lidt fritid, og der er dermed ingen tid til drengene. I denne periode, udvikler Martin sig mere og mere i retning af titlen ”Tøffelhelt”.

Martin og hans kæreste, har aftaler om gavebeløb, så de har et bestemt beløb til fødselsdage og jul, som de giver hinanden gaver for. ”Det passer at vi har bestemte beløb vi giver gaver for, men jeg giver som regel lidt ekstra” – udtaler Martin i et interview med Twenty4seven.

Glemmer drengene

Som det ses på billedet ovenfor, er Martin glad for at modtage, men knap så glad for at give igen. Olivier er en af Martins gode venner ifølge Olivier selv – han er dog i tvivl om Martin tænker det samme om Olivier, da Olivier ikke mener han tænker på meget andet end kæresten. Olivier udtaler: ”Når vi en sjælden gang er i byen, er det altid mig der giver drikkelsen. Det koster mig dog ikke en formue, for det sker meget sjældent, at han kan løsrive sig fra kæresten og har tid til os andre.” Martin er kendt blandt sine venner som ”Svigteren” – dette indrømmer han også gerne selv, men som han selv har udtalt til Olivier flere gange, er han bare så stor en tøffelhelt, at han ikke tør sige til kæresten, at han skal i byen med drengene, og derfor hellere bliver hjemme.

En god lektion, som man bør tage ved lære af dette er:

Det er lækkert med en kæreste – men glem aldrig vennerne.

 
Panel title

© 2018 twenty4seven

Antal besøg: 108

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74186992645264sekunder