TWENTY4SEVEN - INDLAND

Kalundborgs egen ”Miss”

4ebbb83ea5a6e10112011.jpg

Iben Juel Nielsen vandt lørdag den 5. november 2011 den eftertragtede titel ”Miss Europe & World, Denmark 2012”. Efter at have vundet denne titel i Danmark, skal hun sommeren 2012 til Prag og konkurrere mod alle de andre smukke piger verden over, der også har vundet denne titel.

Iben går på HTX på Kalundborg handelsskole, og afslutter 3.g til sommer 2012. Efter sommer har hun planer om at rejse et år væk, og satse endnu mere på hendes modelkarriere. Iben har lavet lidt af hvert inden for modelbranchen, blandt andet været med i de hotteste danske musikvideoer, reklamer på tv osv.

 

 

Lærernes kantinegæld stiger og stiger

Lærerne på Kalundborg handelsskole har en trang til søde sager, og det går i den grad ud over eleverne. En brugerundersøgelse på Kalundborg handelsskole viser nemlig at 97 % af eleverne synes de lærer mindre, af de lærer der har denne trang til søde sager. Trangen til de søde sager, går selvfølgelig også ud over lærernes pengepund, og sidst på måneden skylder lærerne en del til kantinen. Blandt andet Line Bresson, Vigge, og Jan Grue er altid doppet på Cola, Cola Zero og/eller Pepsi. På Kalundborg handelsskole bliver man årligt informeret om sundhed og motion, og bliver opfordret til at spise sundt og droppe alle de usunde vaner. Sikke forbilleder lærerne er for deres elever. 

 

 

Sticks’n Sushi – Nu i Kalundborg

Sticks’n Sushi åbner en ny restaurant d. 15 november 2011, i

hjertet af Kalundborg, med udbringning og gode priser

Efter at ejerne af Sticks’n Sushi, har haft en stor succes med deres restauranter i hovedstadsområdet, så vælger de nu at smide riskornene mere vestpå, for at starte en restaurant i Kalundborg.

 

Efter at Sticks’n Sushi første gang åbnede restauranten i 1994 har det kun gået fremad, og det udviklede sig til at man tog Take away til sig også.

 

Take away blev et godt tiltag til restauranten, og det skaber flere muligheder og flere kunder.

 

Men som sagt så er turen nu kommet til Kalundborg, og det er blevet opfyldt sammen med deres ambitioner om at vokse.

 

Sammen med sine ambitioner om at vokse, så prøver man også at gøre sig umage med at holde en god kvalitet på det som man giver kunderne, samtidig med at man i restauranter har nogle forventninger til sig selv.

 

Sticks’n Sushi har en meget bredt menukort til alle Sushi elskere, som ønsker at komme ind i en hygge restaurant for at få lidt udenlandsk mad. Sticks’n Sushi bruger de 4 årstider til at samle nogle råvarer som passer til årstiderne til at sammensætte til nogle gode retter, som ligger godt til årstidernes periode.

 

Sticks’n Sushi er gode til at hjælpe sine kunder, med informationer omkring hvad der er i de respektive menuer og retter.

 

Sticks’n Sushi har over 400 ansatte og det er kun i deres restauranter som ligger i Storkøbenhavn. Men nu er det taget en nyt skridt ud mod resten af Danmark.

 

Take away hos Sticks’n Sushi er nemt, man kan få det bragt til sin hoveddør, hvilket man også vil satse på ved restauranten i Kalundborg.

 

Der bliver givet nogle gode tilbud til virksomheder også, som gør at man til frokost kan bestille mad hos Sticks’n Sushi, ved at oprette en ”Sushi konto” hos Sticks’n Sushi.

 

Og hvis man ikke ønsker at tage ned til butikken for at se hvad de tilbyder, så kan man hurtigt tjekke deres IPhone Applikation ud, som man kan hente gratis i app store.

 

 

 

Skriftligheds- og formidlingsdag

Oplæg med politi betjent Shavey – betjent fra Køge.

Hvorfor blev han politi betjent?

Inden han gik ind til jobbet, hvad var der så af forventninger?

Hvor lang tid har han været i tjeneste?

Hvordan var hans skole ophold?

Hvordan er forholdet mellem en kollega i uniform, og en kollega som har fri fra arbejde?
Uddeles straffe på samme måde.?

Især i forhold til sagen mellem en betjent som blev anholdt for spirituskørsel, af andre betjente.
http://www.bt.dk/krimi/betjent-skoed-sig-selv-i-hovedet-i-politibil

Foredrag med politibetjent:

Til dagligt er han i Ringsted og kører i beredskab. Han kommer fra Irak og er 27 år gammel. Og han boet i Danmark siden 1987. Har været i politiet sin August, han har haft drømmen om at være politi mand altid. Og han elsker sit job. Han har en Gymnasial uddannelse, og er også brandmand i Køge. Han søgte ind til politiet, fordi han elsker jobbet, kollegaerne, og farten. Han elsker at hjælpe andre mennesker. Og elsker at møde andre mennesker, fra bunden til toppen, og de skal alle sammen behandles på den samme måde.

Dumpede første gang, og måtte derefter vente lidt. Han ventede med at søge ind, og havde det mål at han ville være den bedste. Han har 8 søskende, samt kone og børn.
Det værste han har oplevet arbejdsmæssigt, og det som påvirker ham, er at komme ud til færdsels uheld, men der er god støtte at hente hos kollegaer. Han vil gerne være hundepatrulje fører, men hans kone er bange for hunde. PET, livvagt. Der er masser af papir arbejde ved at være i politiet, ca. 50-60% nævner han. Selve opklaringssagen bag ved en computer er også meget spændende. Han har ikke noget imod at sidde og skrive omkring de forskellige sager. han har ikke haft brug for at bruge sine våben, såsom pistol og politistav, men han har været ude for at bruge peberspray.

En uddannelse tager ca. 4,5, hvor man er prøve ansat i 3 år.

Tror han er han kan bruge sin nationalitet bedre i sager med udlæninde. Han kan bruge det meget i sager hvor at det er et plus at han flere sprog når han kommer ud til et sted. Han går ikke rundt med sin pistol ladt.

 

Drengedrømmen blev realitet

Shavey havde en drengedrøm, og en håbede han virkelig blev en realitet.

 

Shavey er en mand som boede i Irak, med en drenge drøm. Han store drøm var at blive Politi betjent. Han kom til Danmark i 1987, hvor han bosatte sig i Ringsted sammen med hans mos, far og 8 søskende. Han bor nu selv sammen med sin kone og barn, samt har de endnu en barn på vej. Shavey er 27 år gammel og har været i politiet siden August 2011.

Shavey søgte ind til politiet i marts 2010. Han dumpede første gang han søgte ind, og måtte derfor vente. Han ventede 6 måneder, og i den tid havde han besluttet sig at han ville være den bedste. Da han startede igen bestod han prøven og nu arbejder han som politi mand. Han baggrund til uddannelse, var at han havde en gymnasial uddannelse.

Han elsker jobbet som politimand, han elsker kollegaerne og farten, som jobbet nogle gange medfører. Han elsker at hjælpe andre mennesker, elsker at møde andre mennesker. De mennesker han møder, sætter han ikke forskel på, selvom det er folk fra bunden af hierarkiet eller folk fra toppen, så er det stadig mennesker som har brug for hjælp. Hans store drøm ved politiet, er at blive hundefører, men da hans kone ikke er så glad for hunde, bliver det lidt et problem, da det hele hænger sammen. Ellers kunne han godt tænke sig at gøre karriere inde for PET. Udover han stilling hos politiet arbejde han også som brandmand.

Selvom han baggrund ikke er dansk, så føler han ikke at han møder den store forskel, når han er ude og patruljere. Nogle sager hjælper det at han kan flere sprog, andre gange giver det ingen støtte.

Ved at være politimand, medfører det også en masse papirarbejde, og det gør ikke Shavey noget, fordi det er bare en del af jobbet. Og det er de ulykker han oplever også, men han har ikke været ude for de slemmeste ulykker endnu.

 
Panel title

© 2018 twenty4seven

Antal besøg: 107

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30800485610962sekunder