udfordring nu og i fremtiden - Terrorisme i fremtiden

Hvordan kan vi bedst bekæmpe terrorisme i fremtiden?

Ja det er jo et godt spørgsmål, men en ting er sikkert, at krig ikke er vejen frem. Det har vi jo allerede set i Irak og Afghanistan. De har ikke rigtigt fået rykket så meget med det, men det hjælper da en lille smule

At vi sender vores folk derned. Så vi skal jo begynde at tænke anderledes og arbejde på en anderledes måde.

Hvis man nu giver alle samme chancer og de samme vilkår. Som fx at alle fik et sted at bo, mad & drikke hver dag og tøj nok. Alle skulle have det samme & de samme chancer, for så tror vi ikke folk vil lave så meget terrorisme. Netop derfor får livet en slags mening. Har man noget at leve for, vil det måske formindske terrorangrebene.


Vi tror at, hvis vi står sammen skulder ved skulder og er med til at motiver andre til, at ”nu skal terrorisme altså have en ende” så vi kan være med til at forbygge terrorisme.


Der er faktisk stort set prøvet alt for at stoppe den så forfærdelig usynlige krigs handling. Demonstrationer & Boykot er nok også nogle af de mest populære ting og mest effektive aktioner vi kan være med til. Demonstrationerne kan jo være med til, at få flere folk med på idéerne om en terror fri verden. Her er ens mål, at folk skal følge efter en & så går turen ellers bare gennem gaderne. Indsamling til bekæmpelsen af terrorisme var nok heller ikke en dårlig idé. Boykotten skal gerne være med til, at landet kan se at vi ikke vil have noget med terrorisme at, gøre så enten skal de stoppe det, ellers vil vores lande ikke handle med dem eller have noget med dem at gøre.

Måske skulle man se på hvorfor USA og Danmarks hær er kommet i krig med Taliban og Al-Queda i Irak og Afghanistan. Osama Bin Laden er jo træt af at Danmark, USA og andre hære er gået ind i Irak og Afghanistan. Det er måske derfor han udøver alt den terror og bomber byer. Måske skulle verden prøve en anden ”taktik” i kampen mod terror, for vi får ikke andet end civile drab og flere terror angreb. Måske skulle man prøve at trække sine hære ud af Irak og Afghanistan og kun have en lille del soldater tilbage til at beskytte nødhjælps organisationernes felthospitaler og lejre.

Måske er det et stort sats, men det vi gør nu hjælper heller ikke. Det kan ikke gå meget værre end det gør nu i Irak og Afghanistan, vi mister flere og flere soldater, og lige lidt hjælper det. Hvor længe skal det blive ved, med alle de civile tab?

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 132

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47143197059631sekunder