wowuv - Fredag

Lektion 1: De færdige film fremvises og eleverne forklarer deres ideer bag og får respons af de andre.

 

Lektion 2-5: Eleverne skaber deres eget spil i programmet Atmosphir.

De afprøver mulighederne og skaber deres eget univers, men udgangspunkt skal være i Skyggeporten eller i rollespils universet. Helt frie tøjler er der da ikke hvis man vælger skyggeporten, men her bliver mulighed for at fortolke og prøve at få udseendet til at ligne den verden, man forestiller sig gennem de skrevne ord i bogen. Vælger de selv at starte fra bunden af er opgaven også at lave en afklaring af hovedperson, mål/krise og den omgivende verden så de ikke bare laver ingenting. Deres spil kunne også være over deres films univers og historie.

 

Lektion 6: Eleverne fremlægger deres spil og ideer mens en anden elev viser spillet på smartboard eller via projektor. Eleverne bruger de sidste minutter af dagen på at udfylde et evalueringsark over ugen.

 

Eleverne skal i weekenden sidde og spille nogle af de andres spil da læreren vil runde emnet af om mandagen ved at lade eleverne komme med konstruktiv kritik til spillene.

 

Mål for dagen:

De første to timer bliver en sjov måde at dele oplevelserne de fik i i løbet af filmningen og de færdige produkter vurderes af alle kritiks og frem for alt seriøst. De præsenterer deres tekst i samspil med et andet grafisk udtryksmidel for de andre i klassen, og filmiske færdigheder bliver derfor også udstillet. Det giver igen rig mulighed for at vurdere og give konstruktiv kritik så grupperne kan lære mere.

Da de sætter sig for at skabe computerspil, anvender de igen computeren som redskab til igen at skabe en verden i billeder og til dels i tekst der genremæssigt knytter sig til de foregående opgaver. Her arbejder de igen teknisk men i et helt andet program, som nok skal vække de flestes interesse for at skabe, og retningslinjerne er en måde at blive guidet igennem programmet, da de allerede ved hvilket udseende og effekter der skal være i deres spil for at afspejle verdenen.

Igen bliver arbejdet delt med de andre ved fremlæggelsen, og i weekenden har eleverne mulighed for at gå hjem og afprøve spillene. Evaluering og opsamling på ugen bliver taget op mandagen efter så emnet bliver rundet af.

 
Panel title

© 2018 wowuv

Antal besøg: 46

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,6535210609436sekunder