wowuv - Tirsdag

Lektion 1-2: WoW analyseres udfra vores analysemodel til computerspil i samme makkerpar de spillede med dagen før.

 

Lektion 3-4: Her prøver vi at overføre begreberne fra WoW til Skyggeporten (de har læst lige før denne temauges start), så vi ender med at eleverne har udarbejdet en analyse af denne bog i grupper. Denne bog egner sig til at sætte op imod WoW, fordi den tilhører samme fantasygenre som WoW da der i begge verdener findes gode og onde, fantastiske elementer og et mål der skal nås ved kamp. Næste dag skal der fremlægges.

 

lektion 5-6: De sætter sig sammen i grupper på 4 og øver fremlæggelser efter de har været sammen i makkerpar, dvs. to par går sammen. Det giver mulighed for megen kommunikation fordi de forskellige har gjort forskellige erfaringer, fx i WoW da de forskellige par har haft forskellige avatarer, og derfor forskellige universer og muligheder. Fremlæggelsen bliver derfor meget omfattende og kommer til at tage noget tid. De får at vide at der er fremlæggelser næste dag, og derfor er det også betegnet som en lektie at være klar til det hvis ikke de når alt i klassen.

 

Mål for dagen:

I de første to lektioner forholder eleverne sig analytisk og reflekterende til mediet computerspil, og i de næste to timer forholder eleverne sig analytisk til romanen skyggeporten. Grunden til at vi har valgt denne bog er at de begge går under genren fantasy, og der er derfor mulighed for at eleverne kan bruge nogle af de samme begreber i de to analyser.

Hele dagen er der fokus på gruppearbejde, og eleverne får hermed brug for at lytte og inddele sig i roller i arbejdet så alle bliver inddraget. Lærerens opgave her er jo så at gå rundt og vejlede, og sørge for at grupperne virker så der ikke er nogen, der slet ikke bliver hørt. Da de starter med at være to og pludselig er 4 kan der netop opstå problemer, fordi folk har mange forskellige erfaringer, dog kan man med stor fordel gøre brug af CL, hvor hver elev får taletid og kan blive hørt af de andre og hvis stemningen er bygget godt op omkring arbejdet, burde denne måde at sætte grupperne sammen netop åbne op for positive samtaler om de andres erfaringer.

 
Panel title

© 2018 wowuv

Antal besøg: 45

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35532999038696sekunder